Sverigedemokraterna bra för jämlikheten

Titta inte men det är en svarting i riksdan Foto TT

Eftersom sverigedemokraterna är frisinnade och inte kräver att du ska vara så politiskt korrekt innebär SD:s fantastiska politiska tillväxt att vanligt enkelt folk får en chans till karriär och ett bättre liv.

Alla får därför en chans till ett bättre liv, även de som inte är välutbildade lärare, läkare eller jurister.

Rickard Milton SD Hjo, ej berusad Foto SD

Tack vare sverigedemokraterna får alla en chans. Oavsett om du har alla bestick i lådan, testat socialbidrag, testat lite hårda tag med tjejer, inte redovisat alla skatter, varit lite allmänt småbusig, missat lite skolundervisning, testat lite misshandel, tagit för dig i krogkön, gillar den sköna känslan av stålrör i händerna, har bomberjacka hemma, tycker att ett helrör på lördan räcker, gillar svarta uniformer eller tycker att moderaterna är för mycket vänster så får du alltid en rättvis chans hos sverigedemokraterna. SD är rättvisa och inte så kinkiga med utbildning eller lite fängelsedomar, det viktiga är att man har de rätta tagen.

Okänd förtroendeingivande sverigedemokrat från Hjo Foto SD

Om du ställer upp för sverigedemokraterna som politiker blir du väl omhändertagen. Du får en just lön och slipper frågor om ovanligt blek hy, sår på knogarna eller svarta kängor. Om du träffar en journalist ska du bara komma ihåg: svarta inte är apor, judar och araber är inte avskum och du har absolut inte något emot utlänningar.

Civilingenjör Lars Sundström SunToEarth

lars@suntoearth.se

2 reaktioner på ”Sverigedemokraterna bra för jämlikheten

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.