Moderaternas och Kristdemokraternas stora klimatbluff

Kompisarna Foto Metro

Moderaternas och Kristdemokraterna låtsas vara oroliga för klimatet men minskade solcellsbidragen till hälften.

Moderaternas och Kristdemokraterna låtsas vara oroliga för klimatet men minskade pengarna till energirådgivningen rejält.

Moderaternas och Kristdemokraterna låtsas vara oroliga för klimatet och vill satsa på kärnkraft trots att alla vet att ny kärnkraft skulle ta minst 20 år att utveckla medan det är de tre närmaste åren som är viktigast för att rädda klimatet.

Moderaternas och Kristdemokraterna låtsas vara oroliga för klimatet och vill satsa på kärnkraft trots att alla vet att kärnkraft är dyrare än förnybart och dessutom värmer upp världshaven med spillvatten.

Moderaternas och Kristdemokraterna låtsas vara oroliga för klimatet och vill satsa på kärnkraft trots att alla vet att Fukushima släppte ut radioaktivitet motsvarande 350 Hiroshimabomber.

Den stora frågan är om Moderaternas och Kristdemokraterna låtsas eller om det är så illa att de är okunniga?

Samtidigt står kompisarna i ett parti med nazistiska rötter och gnuggar händerna. Kompisar som inte gillar bidrag till behövande men som gärna ordnar bidrag till sig själva. Kompisar som lyckats fixa statligt och kommunalt stöd för sina löner. Kompisar som, om de skulle varit tvungna att försörja sig på hederligt arbete, skulle haft det mycket svårt i livet.

Civilingenjör Lars Sundström SunToEarth

lars@suntoearth.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.