Kriminella i Sveriges riksdag


Riksdagsman Roger Richtoff SD, ej kriminell

Ordagrann mailkorrespondens under december med riksdagsmannen Roger Richtoff SD

Roger Richtoff:

Bygg ut kärnkraften( svar på mitt massmail 3 december 2018)

Lars Sundström:

Det är bara det ohyfsade järnrörsfolket som vill bygga ut kärnkraften. Järnrörsfolket är att jämföra med socialbidragstagare och kännetecknande för dem är oförmågan att bilda meningar längre än fyra ord.

Roger Richtoff:

Du räknar in L i aluminiumfolket. Glöm inte M och många från äldre S. Bygg ut kärnkraften.

Lars Sundström:

Det är färre och färre för varje dag som tror på utbyggnad av kärnkraften. Det är inte realistiskt i Sverige utan bara en dröm. Om 20 år har vi nästan 100 % förnybart eller mer och energiöverenskommelsen mellan riksdagspartierna säger sikta mot 100 % förnybart. Kärnkraften är inte förnybar men vem som helst får gärna bygga ett kärnkraftverk idag i Sverige. Tyvärr vill ingen satsa pengarna.

Du vill nog själv innerst inne satsa på solenergi men vet inte hur.

Hör gärna av dig till mig när du känner att det är dags så ska jag hjälpa dig.

Roger Richtoff:

Bygg ut kärnkraften, det är en riktigt bra miljöinvestering.

Lars Sundström:

Hej Roger!

Vad kommer det att kosta och när kan vi börja? (26 december 2018)

Roger Richtoff:

För miljön och den våra framtida generationer är mycket stora kostnader nödvändiga.

Börja omedelbart med nödvändig forskning och bygg snarast den nya generationen kärnkraftverk.

Mvh R”

Lars Sundström:

Hej Roger! Jag blev lite intresserad av dig efter ditt senaste mail. Kommer kanske skriva en artikel utgående från det du skrev. Mvh Lars S

Roger Richtoff:

Varför inte ta en stor debatt inför publik med forskare som kanske inte delar din uppfattning avseende vad som verkligen påverkar klimatet?

Jag skulle med glädje hjälpa till att anordna en sådan debatt!

Vad tycker du om en sådan viktig informations/diskussions dag?

Lars Sundström:

Hej Roger!

Det är en utmärkt ide. Sätt du igång och börja planera för debatten så ska jag också försöka få tag i några politiker och forskare som är intresserade.

Mvh

Lars S

Efter Rogers mail den 26 december blev jag nyfiken på vem Roger Richoff är.

Först och främst kan man konstatera att Roger Richtoff hör till intelligentian inom Sverigedemokraterna: Roger kan bilda meningar längre än fyra ord.

En grupp tiggare i Kista utsattes för hot och sprutad tändvätska och mailade därför samtliga riksdagsledamöter om händelsen.

Roger Richtoff svarade och föreslog tiggarna att de skulle åka hem till sina hemländer.

Roger Richtoff, 69 år, tjänade 2016 över 1,2 miljoner kronor som riksdagsman och medlem i SD.

Medlemskap i SD fungerar idag som en enkel födkrok för många personer.

Roger Richtoff är dock inte dömd för något våldsbrott.

Riksdagsman Roger Hedlund SD, dömd

Det är däremot riksdagsman Roger Hedlund SD Gävle som dömdes tillsammans med nazistledaren Robert Larsson. Robert Larsson är inte en person som du vill säga emot i en mörk gränd. Ett offer fick en hammare i huvudet.

Riksdagsman Roger Hedlund SD misshandlade två män och en kvinna och har fortfarande inte betalat skadeståndet.

Riksdagsman Roger Hedlund SD är också dömd för stöld, häleri och olovlig körning.

Riksdagsman Runar Filper SD, dömd

Riksdagsman Runar Filper SD Sunne är dömd 13 gånger för brott , bland annat misshandel, stöld och narkotikabrott och har avtjänat flera fängelsestraff. Riksdagsman Runar Filper SD har funnits med i nazistiska Riksfrontens kontaktregister samt enligt Säpo prenumererat på den nazistiska tidningen Info 1.

Riksdagsman Runar Filper SD arbetade på Samhall innan han blev riksdagsman.

,Riksdagsman Markus Wiechel SD, dömd

Riksdagsman Markus Wiechel SD, 26, Norrköping är dömd för förtal. Riksdagsman Markus Wiechel SD gick till rasistisk attack mot mörkhyade personer som han sett i en film på Facebook.
Expressens tv-program Primetime avslöjade riksdagsman Markus Wiechel SD:s chattlogg från Facebook där han kallar svarta afrikaner för ”satans jävla aphelveten” och ”efterblivna jävla pensionsräddare!”
Riksdagsman Markus Wiechel SD avslutar sitt utfall med att säga att han ”vill döda folk”. Riksdagsman Markus Wiechel SD förolämpade också sexuellt en kvinnlig partikamrat i SD i 70-årsåldern enligt SD-partikamrater.

Riksdagskvinna Carina Herrstedt SD, dömd

Riksdagskvinnan Carina Herrstedt SD, 43, Landskrona är också dömd för förtal – vid tre tillfällen. Riksdagskvinnan Carina Herrstedt SD kallar spelare i Landskronas fotbollslag för judar, negrer och zigenare som tar allt.

Fd riksdagsman Linus Bylund SD, dömd

Riksdagsman Linus Bylund SD är dömd för våld mot tjänsteman men blev ändå Jimmie Åkessons stabschef. Riksdagsman Linus Bylund SD pekas också ut för sexuella övergrepp mot två partikollegor inom SD.

Enligt Jimmie Åkessons fd stabschef, riksdagsmannen Linus Bylund SD, var riksdagsman Roger Hedlunds kunskaper gällande slagsmål inget problem för SD.

Den 28 februari 2018 sparkades riksdagsman Linus Bylund som stabschef hos SD och tvingades avgå ur riksdagen.

– Men jag kommer att ha en central roll även i framtiden i SD sa då Linus Bylund.

Leif G W Persson skulle kanske uttrycka sig om dessa riksdagsmäns bakgrunder som att: Det här är en grupp individer med en tvivelaktig rättskänsla och tveksam vandel, särskilt med tanke på gruppens våldskapital och initiativförmåga inom det aktuella området.

Riksdagsman Roger Richtoff har dock arbetat fram några motioner under sin tid som riksdagsman.

En av motionerna, Motion 218/19:59, får mig att känna mig som en del av den tecknade serien Simpsons där Springfields fantastiske grundare Jebedaja Springfield, som inte var helt sams med engelska språket, skrev ”enbiggens” istället för förstora. Svenska översättningen blev ”storifiera”. Här känns det som att Roger Richtoff vill storifiera svenska luftvärnet.

Motion 2018/19:59 av Roger Richtoff m.fl. (SD)

Sverigedemokraterna delar regeringens och Försvarsmaktens bedömning av det behov som Sverige har av ett medelräckviddigt luftvärn. Viktigast vid utformningen av luftförsvaret är att angriparen inte kan flygbekämpa mål ohotad med relativt billiga korträckviddiga vapen. Mot överljudsrobotar, särskilt ballistiska robotar, har korträckviddigt luftvärn såsom det nyligen anskaffade eldenhetssystem 98 i realiteten ingen verkan.”

 Frågan är om vi inte ska ställa samma krav på svenska riksdagsmän som på invandrare: God kunskap i svenska och ostraffade.

Gällande motionen 217/18:3269 tänker Roger Richtoff kanske att han ska kunna smyga in svensktillverkade statyetter av den nazistiska ikonen Karl XII.

Motion till riksdagen 2017/18:3269 av Roger Richtoff och Mikael Jansson (båda SD)

Vid besök ….från andra länder …Ofta får den svenska parten en fin present men ger en lite enklare.

Genom att ta fram …. statyetter av våra hjältekonungar … Vid gjutningar bör svenska konsthantverkare kontaktas.”

Gällande Motion till riksdagen  2017/18:3780 får man en tanke om att Roger Richtoff vill kunna bygga upp ett vapenlager någonstans i Sverige utan licenskrav….. När ska det vapenlagret användas?

Under en framtida kristallnatt?

Motion till riksdagen  2017/18:3780 av Mikael Jansson och Roger Richtoff (båda SDI 4 § b vapenlagen (1996:67) stadgas att lagen inte omfattar mynningsladdade vapen om de är tillverkade före år 1890. exakta kopior av dessa vapen…omfattas dock av vapenlagens krav på licens och blir… dyra..”

Motion 2016/17:2565 av Mikael Jansson och Roger Richtoff (båda SD)

..kvinnor som är hemma och tar hand om egna barn yngre än sju år ska få .. som en sjuksköterska med normallön . …eftersom folket måste kunna reproducera sig självt. Det gynnas genom åtgärder som lyfter barnafödandet. En särskild hemmafrupension skulle ställa det till rätta….

Denna motion ger en lukt av 30-talets Tyskland där kvinnor uppmuntrades föda upp så många ariska barn som möjligt med skillnaden att vi idag ska föda fram så många äkta svenska barn som möjligt.

Hur ställer sig då SD till frågan om svarta svenska kvinnor ska få denna hemmafrupension?

Som vanligt röstades dessa motioner ner av Riksdagen.

När SD bildades 6 februari 1988 fanns personer från Nysvenska rörelsen och Nordiska Rikspartiet med. Anders Klarström från Nordiska Rikspartiet blev partiordförande i Sverigedemokraterna 1989.

Den grupp som i dag leder Sverigedemokraterna bildade i slutet av 1990-talet gruppen Nationaldemokratiska studentföreningen och startade ett eget 30-novemberfirande. De åtta närvarande personerna tågade med facklor till Esaias Tegnérstatyn, läste en dikt om Karl XII, höll en tyst minut för de stupade karolinerna och hurrade för ”konungen och fosterlandet”.

Riksdagsman Jimmie Åkesson SD

De åtta personerna var Jimmie Åkesson, Mattias Karlsson, Rickard Jomshof och Björn Söder samt fyra till.

Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson studerade i Lund men lyckades aldrig ta examen.

Jomshof, som föddes som Lohikoski(fadern invandrare), arbetade som gymnasielärare men har två gånger förlorat sina anställningar och vid några tillfällen inte fått anställningar som lärare på grund av sina politiska åsikter.

Om man ska följa Björn Söders åsikter om Zlatan är väl Jomshof inte svensk?

Fiktivt samtal mellan Jimmy Aktare och Ricky Taskikoski: – Tänk att vi kommit undan med det här! – Ja! Och ingen har stoppat oss!

Vad skulle hända om SD fick majoritet i riksdagen?

Civilingenjör Lars Sundström SunToEarth

lars@suntoearth.se

2 reaktioner på ”Kriminella i Sveriges riksdag

 1. Mycket intressant artikel.
  Fråga: får man sitta i riksdagen om man begått brott , sådana som beskrivs i artikeln?

  1. Hej Christa!
   Tack. Det är en mycket bra fråga. Gällande vissa yrken finns det ”yrkesförbud” om man begått brott.
   Riksdagsmän ska man ju respektera och då bör också riksdagsmännen sköta sig. Tyvärr verkar flera partier inte bry sig så mycket ifall riksdagsmännen begått brott. Jag tror att det idag måste vara ett relativt allvarligt brott för att man ska bli spärrad efter avtjänat straff. Sedan är frågan var gränsen ska dras och man kan ju tänka sig att fortkörningsböter utan indragning av körkort ligger någonstans där. Självklart ska alla typer av våldsbrott vara diskvalificerande. Jag vet faktiskt inte var gränsen dras utöver i partierna men detta borde statsmakterna ju reglera.
   Mvh
   Lars S

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.