Gubbstruttarna som attackerar unga tjejer

Jean-Claude Aurnalt Foto Jonas Ekström TT

Gubbstruttarna Jean-Claude Aurnalt, Jan Guillou och SVEBIO:s presstalesman Kjell Andersson ogillar när unga tjejer tar ton.

De kommer från en unken och smutsig tid när gubbarna trodde att de kunde göra vad de ville med unga tjejer. Jan Guillou var märklig redan på 1900-talet med sin löjliga förtjusning över manlig kraft med uppkavlade skjortor och gevär i hand för jakt eller fiske. Det sägs att vännerna Jan Guillou och Jean-Claud Aurnalt fiskade i samma vatten som Martin Timmel och Fredrik Virtanen.

Jan Guillou Foto SVT

Idag är de små pompösa gubbarna bara löjliga när de attackerar unga tjejer som slåss för klimatet.

84 tjejer och tre killar som av de små gubbarna kallas för ”diktatoriska influencers” vill rädda klimatet innan det är för sent.

Genomsnittsinfluencern är en 22-årig ung tjej som har sin egen hemsida och som vill göra vad hon kan för att rädda klimatet. Hon har sin egen publik inom sitt område och vi ska vara väldigt glada över att hon bryr sig.

Snart är det för sent.

Kjell Andersson Foto Svebio

Lobbyisten för kol, olja och fastbränsleeldning Kjell Andersson på SVEBIO låtsas vara klimatvänlig men

åker med fossilflyg med och utan familjen för SVEBIO:s räkning över jordklotet. Kjell Andersson är särskilt förtjust i bensinslukande amerikanska vrålåk för ”i USA åker alla bil”. Detta att åka gratis på företagets bekostnad är en ”fre benefit” som är allt för vanlig bland Sveriges tjänstemän. De åker på viktiga ”konferenser” som absolut måste vara utomlands och gärna nära sol och bad. Detta oavsett om de arbetar som chefer med snöröjning, städning eller vägarbete. De måste självklart på utbildning så långt bort som möjligt och familjen åker med, för det står i reglementet.

Läs mer:
Den ”miljövänlige” fossilflygaren

Ingen av de här små gubbarna förstår vad de gör för fel. Inte ens Arnault.

Civilingenjör Lars Sundström SunToEarth

lars@suntoearth.se

2 reaktioner på ”Gubbstruttarna som attackerar unga tjejer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.