Förövaren Jimmy Åkesson

Vuxen förövare?

Förövaren som ger sig på 16-åringar som fortfarande går i grundskolan. Förövaren som ger sig på barn med Asbergers syndrom, tvångssyndrom och selektiv mutism. Är det ett sådant samhälle vi vill våra barn ska växa upp i där den starkes rätt gäller. Greta Thunberg har inte haft det så lätt under sin uppväxt. Ska hon nu behöva utsättas för att ”vuxna” män ger sig på henne? Förövaren heter Jimmy Åkesson och med tanke på hur han agerade som ”boxare” bredvid med den vuxne liberalledaren Jan Björklund nyligen ska man nog vara försiktig med att påstå att han är en vuxen man.

Normala vuxna vet instinktivt att barn ska skyddas från vuxnas attacker. Ingen normal vuxen människa attackerar barn och verkligen inte barn med handikapp.

Jimmy Åkesson borde skämmas. Beteendet samverkar med och speglar sig mot det parti han företräder. Skäms och åter skäms!

För 80 år sedan skickades barn med Asbergers syndrom, tvångssyndrom och selektiv mutism till Auschwitz av ett nazistiskt parti som ville skapa en ras med endast helvita, blåögda och blonda arier utan ”defekter” . De som inte passade in skickades iväg till koncentrationsläger. Har Jimmy Åkesson fått sina förövartankar därifrån?

Greta går i nionde klass i grundskolan! I den åldern är man som känsligast.

Jimmy! Sätt dig i ett hörn och skäms!

Civilingenjör Lars Sundström

lars@suntoearth.se

En reaktion på ”Förövaren Jimmy Åkesson

  1. Ha inget hopp om att Åkesson blir vuxen! Ofta lyser de Ariska tankarna genom den polerade ytan. Dessvärre är Svenskarna naiva att genomskåda partiet och förpassa packet till historiens sophög

    Allan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.